Κεραμίδια

ΒΙΟΜΠΛΟΚ

Κεραμίδια για μια ζωή!

Το κεραμίδι της ΒΙΟΜΠΛΟΚ είναι μια καινοτόμος λύση που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της εποχής μας. Είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, που δημιουργείται με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον πρώτων υλών, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο που συνδυάζει την ποιότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.

italiko profil keramidi Δείτε τα προϊόντα

Διπλό Ρωμαϊκό / Ιταλικό Προφίλ

Κεραμίδια Υψηλής Ποιότητας

ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΩΝ

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν το κεραμίδι της ΒΙΟΜΠΛΟΚ τόσο ξεχωριστό είναι η επιφανειακή επίστρωση από ένα νέο ακρυλικό χρώμα που δεσμεύει τα οξείδια της ατμόσφαιρας.

Κατά την παραγωγή του κεραμιδιού της ΒΙΟΜΠΛΟΚ δεν χρησιμοποιεί στερεά, υγρά ή αέρια καύσιμα, κάτι που το καθιστά μια πολύ πιο βιώσιμη επιλογή για το περιβάλλον μας. Αυτή η καινοτομία συνδυάζει την τεχνολογία και την αειφορία, παρέχοντας μια βιώσιμη λύση που δεν θυσιάζει την ποιότητα του κεραμιδιού.
Με μια απλή χημική διαδικασία που συντελείται στην επιφάνεια του κεραμιδιού αφενός το χρώμα γίνεται πιο λαμπερό, αφετέρου τα οξείδια που δεσμεύονται καταλήγουν στην γη με το νερό της βροχής, εμπλουτίζοντας έτσι το έδαφος και τη βλάστηση.

Οικολογικα κεραμίδια
εγγύηση κεραμίδια 35
παντως καιρου κεραμίδια

Φόρμα Ενδιαφέροντος